Serien avslutad..

..för den här säsongen.

Slutresultatet efter tisdagens match mot Tranås BOIS skrevs till 8-1.

Det var skönt att ha hela laget samlat igen efter VM-uppehållet. Vi som spenderat veckan i Sverige har haft lite sämre träningsmöjligheter och spelarna som varit på vift var istället lite slitna, så något vidare finlir bjöds det inte på under de nittio minuter som publiken stod och frös på Skogsvallen. Men vilken kväll! Det är en sådan afton man rynkar på näsan åt bandyhallar!

Som många kanske har läst sig till så har IFK Nässjö och tränaren Stefan tyvärr gått skilda vägar såhär inför slutspelet. Det är en tråkigt nyhet och till den som söker vidare information hänvisar jag till Smålandstidningens artikel i tisdagens utgåva samt www.ifknassjo.se.
Jag vill passa på att tacka Stefan för en annars mycket bra säsong! Han är en människa som man hyser stor respekt för och känner förtroende för och även en kille med glimten i ögat som man kan skoja med. Han var också en av alla de avgörande faktorerna i varför jag i höstas valde att lämna min gamla klubb och börja spela för IFK.

I och med detta lämnar Bengt 'Jösse' Jönsson sin roll som hjälptränare och kan i stället stolt titulera sig som huvudtränare såhär inför semifinalen!
Till sin hjälp får han Thomas Nyman som den här säsongen spelat forward i Målilla bandy. Vi hälsar Thomas hjärtligt välkommen! Nyman har nu hunnit med ett par ispass och han verkar redan känna sig hemma. Skönt! Välkommen in i gänget!

Kvällens träning fick till min stora besvikelse genomföras utan Jösse. Hade annars sett fram emot att stå på motsatt planhalva på tvåmålen och lura upp honom på läktaren..! Dock är det väl så att det är känt i hela bygden att Jösse inte längre vågar ha någon annan tröjfärg än samma som undertecknad, varför får han stå till svars för själv.. :)

Imorgon är en ny dag och det är även dags för ännu ett pass på Skogsvallen. Läge att finslipa på detaljerna!

Bjuder dagen till ära på ett filmklipp.
http://svtplay.se/v/1914219/bandy/ifk_nassjo_har_sm-guld_i_sikte?sb,k103614,1,f,103615

Godnatt!

/#3


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Lovar! Du gör perfekt reklam för Vaggeryd i din intervju! Man måste älska din dialekt :D

2010-03-04 @ 23:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0