På med löpardojjerna

Som efter ett rejält slag mitt i solarplexus gick luften ur oss och plötsligt var säsongen 2009/2010 över. Med facit i hand var AIK det bättre laget, men det gör absolut inte besvikelsen mindre. Ett par dagar efter finalen flydde jag landet för att rensa tankarna och återvända med ett enormt revanschsug!

Vi la snabbt SM-finalen 2010 bakom oss med fullt fokus framåt och årets säsong kom i gång i våras. Vi bekantade oss då med vår nye försäsongstränare Johan Slättberg. (Johan är förövrigt till vardags idrottslärare på Brinellgymnasiet i Nässjö). Det dröjde inte länge förren man insåg att han är en kille som ger 110% när han väljer att kliva in och hjälpa till. Träningarna genomfördes därför på ett seriöst sätt med välbehövd och varierande träning både kondition och styrkemässigt.

Efter en sommar med kött på grillen och kvällsdopp var det i början på denna vecka dags att återigen komma igång efter några veckors uppehåll. 
Mjukstart? Ett ord Slättberg måste missat i sitt uppslagsverk då han direkt drog i gång med ett 2 timmars pass som fick undertecknad att chippa efter andan och dagen efter kräla ur sängen med riktigt tunga ben. (Ibland förundras jag över vilka konstiga ställen man har muskler på, och hur Johan vet om att de finns..?)

Slättberg klargjorde direkt att det tre dagar senare var dags för Coopertest (seriöst, vem fan var Cooper och vad skulle han komma på ett så dumt test för!?).
Cooper genomfördes även i våras och nu var det dags för det andra av tre tester som ska genomföras innan säsongen tar vid på riktigt med alla ispass.
Det är skönt att se inställningen hos mina lagkamrater, men skönast är givetvis känslan av att testet är ö v e r för denna gången! :)

Under de närmsta veckorna hoppas vi alla på att reda ut vissa frågetecken angående spelare, ledarstab och träningstider m.m för att sen kunna knyta nävarna, kvala upp armarna och börja kämpa för att i mars få glida ut på Studenternas igen.

/#3

inga sura miner på banketten iaf. :)

   
    
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0